Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre campania #șîeu: „Un om de afaceri a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, dacă tot avea banii ăştia, putea să-i dea la o casă de copii”

Liviu Dragnea, despre campania #șîeu: „Un om de afaceri a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, dacă tot avea banii ăştia, putea să-i dea la o casă de copii”

Liviu Dragnea, despre campania #șîeu: „Un om de afaceri a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, dacă tot avea banii ăştia, putea să-i dea la o casă de copii”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    15 Mar 2019   •   17:09

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, referindu-se la campania iniţiată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, că acesta a cheltuit 100.000 de euro pentru „acest circ”, afirmând că în Parlament a fost adoptată legea privind Autostrada Târgu Mureş - Iaşi.

„S-au adunat miliarde de euro în anii ăştia care au fugit din România, ca să ţipe unii acum că nu se fac autostrăzi şi nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 au început lucrările pentru primii kilometri de autostradă în Moldova, adică reali. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi, ei ţipă, noi dezvoltăm România. (...) Acel om de afaceri (n.r. - Ştefan Mandachi), care am înţeles că a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, dacă tot avea banii ăştia, putea să-i dea la o casă de copii sau să-i doneze undeva. A zis: 'Plec să văd dacă s-au început lucrările pe autostradă în Moldova'. Şi a plecat spre Bucureşti. Numai ca legea aprobată în Parlament este Autostrada Târgu Mureş - Iaşi. Ce căuta spre Bucureşti? Totul este circ. Rămâne la latitudinea noastră, la forţa noastră, la determinarea noastră să spunem românilor adevărul. Eu nu vă cer să minţiţi, să manipulaţi, vă cer să fiţi aceeaşi români curajoşi pe care i-a avut PSD-ul, să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Pentru că altfel îi lăsaţi doar pe aceşti circari conduşi de... nu mai ştiu cum să-i zic lui Iohannis: leneş, că după aia se supără, dar nu cred ca se supără şi ca să te superi îţi trebuie efort”, a afirmat Dragnea, la Conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Dâmboviţa.

Cine este Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova

„România vrea autostrăzi #şîeu” este o campanie iniţiată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi. Prin mobilizarea unei echipe de 17 oameni, Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi. Ulterior, omul de afaceri a anunţat că, pe 15 martie, începând cu ora 15,00, va întrerupe activitatea timp de 15 minute în întregul lanţ de restaurante pe care îl deţine, în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară.

Totodată, el i-a provocat şi pe alţi oameni de afaceri din ţară să-i urmeze exemplul.

Citiți și:

Primul metru de autostradă din Moldova a fost inaugurat. Mii de oameni în stradă! Dragnea îl atacă dur pe inițiatorul mișcării #șîeu: Circari conduși de leneși VIDEO

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea autostrazi circ Suceava
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close