Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre vizita în Statele Unite: "Am auzit că am plătit un milion de euro. Îi voi acționa în instanță pe cei care au lansat ideea"

Liviu Dragnea, despre vizita în Statele Unite: "Am auzit că am plătit un milion de euro. Îi voi acționa în instanță pe cei care au lansat ideea"

Liviu Dragnea, despre vizita în Statele Unite: "Am auzit că am plătit un milion de euro. Îi voi acționa în instanță pe cei care au lansat ideea"
Sursa foto: Foto: Facebook / Liviu Dragnea
23 Ian 2017   •   21:44

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat, într-o emisiune televizată, detaliile vizitei în Statele Unite și a lămurit și acuzațiile conform cărora ar fi plătit un milion de euro pentru a participa la eveniment.

“Eu am primit o invitatie de la comitetul care a organizat toata ceremonia de inaugurare. Oricare dintre membrii acestui comitet poate sa invite alti oameni. A fost o invitatie pe care am primit-o si eu si Grindeanu si am decis sa o onoram. Nu puteam sa sun si sa spun ca nu vin”, a explicat Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

În plus, Dragnea a explicat și teoria conform căreia ar fi plătit un milion de euro pentru a lua parte la acest eveniment.

“Am auzit că am plătit un milion de euro, sper ca această minciună să n-ajungă acolo, dar s-ar putea să ajungă.  Exista o lege în SUA care interzice astfel de plăti. Nu se poate ca o companie straina sa plateasca pentru un strain. A venit momentul ca în Romania cine jigneste trebuie sa dea socoteala. Îi voi acţiona în instanţă. În instanta vor avea posibilitatea sa demonstreze ca eu am dat un milion de euro.”

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close