Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Îmi asum întreaga răspundere. Cinci nume de pe listă, propunerile lui Grindeanu

Liviu Dragnea: Îmi asum întreaga răspundere. Cinci nume de pe listă, propunerile lui Grindeanu

Liviu Dragnea: Îmi asum întreaga răspundere. Cinci nume de pe listă, propunerile lui Grindeanu
03 Ian 2017   •   16:05

Liviu Dragnea a afirmat, marți, la prezentarea Cabinetului Grindeanu, că își asumă responsabilitatea pentru fiecare dintre persoanele propuse în noua echipă guvernamentală, arătând că ”orice greșeală pe care o vor face nu va fi lăsată să se perpetueze”.

”E încredere învestită și de către mine, dar și de către partid. Primul care va reacționa va fi premierul. O să sprijin guvernul în totalitate și dacă va avea o problemă, va fi și răspunderea mea”, a spus Liviu Dragnea.

Totodată, Dragnea a precizat că cel puțin cinci nume de pe lista de miniștri propuși în viitorul Cabinet au fost date de premierul desemnat Sorin Grindeanu.

Întrebat care sunt cele cinci nume, Sorin Grindeanu a afirmat că nu le va face cunoscute pentru că asta ar însemna împărțirea cabinetului în două echipe și nu dorește asta.

"Aseară am făcut împreună această echipă şi am lucrat împreună pentru componenţa Guvernului. (...) Au fost foarte multe alegeri pe toate posturile care ne-au revenit nouă. Am avut de ales între două-trei-patru nume pe fiecare minister. Ne-am consultat pe fiecare minister în parte", a mai spus el.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close