Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Iohannis A FOST la Grivco. Vrea să ajungă preşedintele românilor prin minciună

Liviu Dragnea: Iohannis A FOST la Grivco. Vrea să ajungă preşedintele românilor prin minciună

de S.T.    |    05 Sep 2014   •   00:20

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", că Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale 2014, este un om care "vrea să ajungă preşedintele românilor prin minciună".

Potrivit lui Liviu Dragnea, Klaus Iohannis are o problemă legată de caracter, întrucât neagă că a participat reuniunea liderilor USL de la Grivco.

"Nu-mi amintesc data la care a avut loc acea întâlnire unde trebuia să discutăm cu domnul Iohannis, pe care urma să-l susţinem toţi pentru funcţia de premier. Acea întâlnire a avut loc la Grivco! Domnul Sereş l-a aşteptat afară (pe Klaus Iohannis-n.red.) şi a intrat cu el în sala unde discutam", a spus Dragnea.

"Ce mi se pare ciudat este de ce nu vrea să-şi mai aducă aminte de întâmplare pentru că nu mi se pare ceva nici ilegal, nici imoral. Răspunsul meu e simplu: e o problema legată de caracter, este un om mincinos, care vrea să ajungă preşedinte al românilor dar minte şi nu-şi mai asumă nişte lucruri", a spus vicepremierul, joi seară, la Antena 3, dezvăluind o serie de detalii din culisele alegerilor din 2009.

×
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close