Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, teorie-șoc: De ce este atacată coaliția PSD-ALDE de la Bruxelles

Liviu Dragnea, teorie-șoc: De ce este atacată coaliția PSD-ALDE de la Bruxelles

Liviu Dragnea, teorie-șoc: De ce este atacată coaliția PSD-ALDE de la Bruxelles
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Apr 2019   •   21:35

Liviu Dragnea a afirmat, joi, că liderii europeni au lansat un atac asupra coaliției de guvernare PSD-ALDE deoarece aceasta este cea care a luat o serie de măsuri fiscale care afectează multinaționalele.

Citește și: Dragnea anunță că are o surpriză plăcută pentru Iohannis la consultările de la Cotroceni. "La 9.00 va primi faxul"

”S-au învățat că această țară stă mereu cu capul plecat (...) Nu vine nimeni să ne dea, toată lumea vine să profite de această țară. Toate companiile lor vor să se dezvolte aici în detrimentul companiilor noastre.

Există două lucruri care trebuie să se întâmple în paralel cu acest interes. Înțeleg că vrei să te dezvolți într-o țară, dar, nu pune presiune prin oficialii europeni ca autoritățile de aici să se înmoaie și să nu ia măsuri pentru ca tratamentul să fie egal.

Noi nu vrem să favorizăm firmele românești, noi luptăm să aibă măcar același tratament ca firmele străin care vin în țara noastră. Doi: trebuie să-ți platești taxele așa cum le plătești peste tot în lume", a spus Liviu Dragnea, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv".

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close