Antena 3 CNN Politică Liviu Iolu, candidat la Primăria Iaşi, după accidentul lui Chirica: Să explice a cui este maşina pe care o conducea, că nu există în declaraţia de avere

Liviu Iolu, candidat la Primăria Iaşi, după accidentul lui Chirica: Să explice a cui este maşina pe care o conducea, că nu există în declaraţia de avere

Candidatul PLUS la Primăria Iaşi, Liviu Iolu, îi cere primarului Mihai Chirica - contracandidatul său din partea PNL - ca după ce-şi revine în urma accidentului rutier în care a fost implicat, să spună a cui este maşina pe care o conducea şi care nu există în declaraţia de avere.

Liviu Iolu, candidat la Primăria Iaşi, după accidentul lui Chirica: Să explice a cui este maşina pe care o conducea, că nu există în declaraţia de avere
Sursa foto: Gov
de M.Z.    |    08 Mar 2020   •   18:46

Chirica va candida pentru un nou mandat la Primăria Iaşi, de data aceasta din partea PNL, nu PSD ca până acum.

"Mihai Chirica a avut un accident. Îi doresc sănătate, înțeleg că el și ceilalți ieșeni implicați în accident nu au pățit nimic grav, iar un astfel de eveniment nu trebuie folosit politic nici măcar în glumă.

Însă de mâine, după ce-și revine din șoc, primarul Iașiului trebuie să explice a cui este mașina pe care o conducea care nu există în declarația de avere", a scris Liviu Iolu, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Chirica, prima reacţie după accidentul în care a fost implicat la Iaşi: „Am trecut o cumpănă. Puteam fi în scaunul cu rotile”

Biroul Politic Județean al PNL Iași a votat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iașului. 

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a fost implicat într-un grav accident rutier, sâmbătă seară, în zona Moara de Foc din oraș.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deschis după accidentul lui Mihai Chirica

Momentul accidentului în care a fost implicat primarul din Iaşi, Mihai Chirica (Video)

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica accident masina
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close