Antena 3 CNN Politică Lucian Bode: ”Moldova se dezvoltă pentru că PNL a jucat cartea investițiilor cu infuzie de bani europeni”

Lucian Bode: ”Moldova se dezvoltă pentru că PNL a jucat cartea investițiilor cu infuzie de bani europeni”

Lucian Bode, secretarul general al PNL, prezent la Ședința Colegiului Director Județean al Partidului Național Liberal - Filiala Vrancea, a declarat că Moldova a reușit să se dezvolte datorită strategiei liberalilor.

Lucian Bode: ”Moldova se dezvoltă pentru că PNL a jucat cartea investițiilor cu infuzie de bani europeni”
Sursa foto: Facebook/ Lucian Bode
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2024   •   16:22

”Nu este deloc ușor nici pentru dumneavoastră, este foarte greu să fim aici fără Cătălin Toma. Filiala Vrancea este astăzi o filială puternică datorită lui și tot datorită lui, supremația PSD a fost detronată. Aveți de dus această moștenire autentică a liberalismului”, a spus Lucian Bode.

Secretarul general al PNL le-a cerut colegilor de partid să continue proiectul liberal în Vrancea ”cu aceeaşi pasiune”.

”Cred ca sunteți in măsura să o duceți într-o nouă etapă și sunt convins că asta și-ar fi dorit Cătălin”, a mai supus Bode.

”Liberalii au reușit sa imprime un stil administrativ orientat către cetățean. Este singurul mod in care dezvoltam durabil o comunitate.

Motorul dezvoltării va fi pornit de liberali cu un antreprenor în fruntea administrației din Focșani, calități dovedite în mulți ani de succes avuți în spate”, a mai precizat Bode.

Acesta a spus că Moldova este în proces de dezvoltare, cu proiecte mari de infrastructură, precum Autostrada A7, care urmează să se demareze

”Lucrurile merg bine si speram ca acest obiectiv, A7, care va lega Siretul de București sa fie finalizata de o Guvernare liberala. Moldova se dezvolta pentru ca noi am jucat aceasta carte a investițiilor cu infuzie de bani europeni”, a mai spus Lucian Bode.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini de la Ședința Colegiului Director Județean al Partidului Național Liberal - Filiala Vrancea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Am fost astăzi în mijlocul liberalilor vrânceni, o filială care are de dus mai departe moștenirea politică a lui Cătălin Toma, a unui liberalism autentic și uman, profesionist și demn.

Candidații noștri din Vrancea pentru alegerile locale din 9 iunie vor pune umărul cu toții la construcția începută acum 4 ani pentru a multiplica și în Vrancea modelele liberale de succes în administrația publică.

În Vrancea, avem candidaturi puternice, oameni cu experiență în administrație și buni manageri. Tandemul liberal Ciobotaru-Resmeriță, la Consiliul Județean și primăria Municipiului Focșani, este unul de succes!

PNL vine în fața electoratului cu doi oameni cu viziune liberală, unul dovedit ca bun administrator în comuna Vizantea-Livezi care a devenit un model de administrație locală eficientă, altul antreprenor implicat in viața comunității, pregătit să lucreze pentru ca Focșaniul să prospere pentru generațiile viitoare.

Din 9 iunie, Vrancea trebuie fie liberală, să se transforme pe model liberal, doar așa va descătușa economia și inițiativa privată, va face o administrație modernă și va recupera decalaje de dezvoltare care rămân de recuperat.

Moldova liberală de la Nord la Sud este un obiectiv ambițios la care PNL Vrancea își va aduce contribuția.

Le doresc succes tuturor candidaților vrânceni, să facă echipă pentru Vrancea și să dovedească soliditatea proiectului liberal!”, a scris Lucian Bode pe pagina sa de Facebook.

Ședința Colegiului Director Județean al Partidului Național Liberal - Filiala Vrancea

Ședința Colegiului Director Județean al Partidului Național Liberal - Filiala Vrancea

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 6 aprilie 2024

Material susținut de PNL

×
Subiecte în articol: Lucian Bode
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close