Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban a stat o oră la DNA. ”M-a șocat cum a ieșit. Era devastat fizic și psihic”

Ludovic Orban a stat o oră la DNA. ”M-a șocat cum a ieșit. Era devastat fizic și psihic”

Ludovic Orban a stat o oră la DNA. ”M-a șocat cum a ieșit. Era devastat fizic și psihic”
Sursa foto: Foto: Facebook / Ludovic Orban
de M.Z.    |    11 Apr 2016   •   23:10

Ludovic Orban, până azi candidatul PNL la Primăria Capitalei, a ieșit ”devastat” din sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), după numai o oră, a apreciat avocatul Alice Drăghici.

”M-a șocat ieșirea lui Ludovic Orban de la DNA. A ieșit după o oră de la DNA devastat. Era fizic și psihic devastat”, a apreciat avocatul Alice Drăghici, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

Cât despre faptul că PNL ar putea să meargă pe varianta Nicușor Dan la Primăria București, avocatul Drăghici consideră că trebuie un nume mai greu.

”Nu cred că e bine ca un colos ca PNL să candideze cu Nicușor Dan. Nu știu cine e, ce a făcut până acum, concret”, a replicat Alice Drăghici.

Mai mult, avocatul a venit și cu o variantă cu care ar putea PNL la fotoliul de la Capitală: fostul președintele PDL Vasile Blaga, actual copreședinte PNL.

”A fost ministru, a condus ceva”, a explicat Drăghici.

Se vehiculează un nou nume din PNL pentru Primăria București. ”Se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu”

Citiți și Ponta, Dragnea și Tăriceanu - întâlnire de taină. Surse: Ponta insistă ca șeful ALDE să candideze la Primărie. Ce i se pregătește lui Firea

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close