x close

Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: "Nu mi se pare firească. Dacă așa consideră că pot obține câștig electoral, e o greșeală din partea lor"

20 Feb 2020   •   20:22
Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: "Nu mi se pare firească. Dacă așa consideră că pot obține câștig electoral, e o greșeală din partea lor" foto- gov.ro

Ludovic Orban s-a arătat dezamăgit de atitudinea "nefirească" a celor din USR, după ce aceștia l-au criticat pe Klaus Iohannis fiindcă a numit șefii marilor parchete fără avizul CSM. Liderul PNL a mai spus că USR joacă politic cu scopul de a obține un scor bun în alegeri.

”Candidații care au fost numiți sunt rezultatul unei evaluări foarte serioase, au existat foarte mulți candidați care au intrat în cursă, MJ-ul a efectuat evaluarea pe baza dosarului, pe baza cariereri. Decizia președintelui este una cât se poate de corectă și de normală. Trebuie să ținem cont de faptul că venim după o lungă perioadă de interimat la parchete. Am încredere că noii conducători ai parchetelor vor crește performanța acestor instituții.

Regret această atitudine (a USR n.r.), care nu mi se pare firească, în raport cu un partener loial. Dacă așa consideră ei că pot obține câștig electoral, eu cred că este o greșeală din partea lor. Am fost, cel puțin în raport cu cei doi parteneri alături de care am împărțit băncile opoziției, ne-am respectat toate angajamentele, toate promisiunile.”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: "Nu mi se pare firească. Dacă așa consideră că pot obține câștig electoral, e o greșeală din partea lor"

Citeşte mai multe despre:

Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati