Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu, despre Crin Antonescu: Nu îmi explic schimbare lui şi genul acesta de curvăsărie politică

Mădălin Voicu, despre Crin Antonescu: Nu îmi explic schimbare lui şi genul acesta de curvăsărie politică

Mădălin Voicu, despre Crin Antonescu: Nu îmi explic schimbare lui şi genul acesta de curvăsărie politică
26 Mai 2014   •   18:18

Adina Vălean, europarlamentarul PNL a declarat că aceştia ar fi de partea preşedintelui Traian Băsescu "Cred că locul PNL în noul Parlament European este în grupul PPE, pentru că din păcate orientarea partidelor care compun acum grupul ALDE este majoritar centru-stânga. Noi vrem să reprezentăm interesele românilor în politica europeană, iar aceste interese sunt legate exclusiv de politica de dreapta(...)".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat şi a spus că vor trece la Popularii Europeni "Cred că este unul dintre liderii politici europeni (n.r. Guy verhofstadt) care au fost cei mai atenţi şi cei mai aproape de toate evenimentele politice din România din ultimii ani, inclusiv din vara anului 2012, când domnia sa, ca şi Graham watson, un alt ilustru coleg al nostru, au fost poate singurii lideri europeni care au examinat cu atenţie, cu acurateţe realitatea politică din România, care nu au vorbit de lovituri de stat, care au avut, prin acţiunile şi declaraţiile lor politice, în egală măsură preocuparea firească pentru statul de drept, pentru democraţie, pentru proceduri în acelaşi timp şi pentru semnificaţia majoră a voturilor pe care un număr semnificativ de oameni, de cetăţeni ai României, l-au dat la referendumul din vara acelui an(...)"

Premierul Victor Ponta a declarat că singura surpriză din PNL a fost demisia lui Klaus Iohannis. De asemenea acesta a criticat alianţa politică a lui Crin Antonescu cu Elena Udrea.

Mădălin Voicu a comentat cele întâmplate în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu ALessandra Stoicescu".

"Este cel puţin surprinzătoare mişcarea pe care a făcut-o Crin Antonescu. Am impresia că este şantajabil pentru că din câte îl cunosc eu şi anii pe care i-am petrecut  în Parlament, niciodată nu mi-au dat de înţeles că ar fi o persoană vulnerabilă sau şantajabilă. Dar probabil că în ultimul timp s-au întâmplat lucruri pe care eu nu le cunosc, dar nu îmi explic schimbare lui şi genul acesta de curvăsărie politică", a declarat Mădălin Voicu.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close