Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui”

Marcel Ciolacu: ”Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, pare să nu fie în asentimentul moțiunii USR PLUS și AUR, afirmând că, odată cu Florin Cîțu, de la guvernare trebuie să plece și Dan Barna, Claudiu Năsui și Cristian Ghinea.

Marcel Ciolacu: ”Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    03 Sep 2021   •   21:53

”Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui! Și ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deși acum nu mai recunosc asta, în moțiunea depusă uitând să-și menționeze propria activitate dezastruoasă!

Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîțu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărțirea ciolanului pentru actuala Coaliție, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia și creșterea prețurilor la alimente, medicamente și utilități”, a transmis pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu.

USR PLUS și AUR au depus moțiunea de cenzură la Senat

USR PLUS și AUR au depus în această seară moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu la Senat.

”Fiecare membru al coaliției și-a menținut punctul de vedere referitor la situația în care se află coaliția. Cei de la PNL au spus că rămân alături de premierul Florin Cîțu. Noi am transmis că acesta nu mai are încredere, urmare și a votului Comitetului Politic, peste aproape 400 de lideri din USR PLUS au confirmat lucrul acesta.

Pe cale de consecință, în aceste clipe tocmai a fost depusă moțiunea de cenzură, calea parlamentară prin care sperăm, în termen cât mai scurt, să avem un nou premier și coaliția să poată să meargă mai departe”, a declarat Dan Barna.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close