Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, convins că moțiunea trece: Avem mai mult de 233 de voturi

Marcel Ciolacu, convins că moțiunea trece: Avem mai mult de 233 de voturi

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat, marți, că PSD are suficiente voturi pentru a dărâma Guvernul Orban.

Marcel Ciolacu, convins că moțiunea trece: Avem mai mult de 233 de voturi
Sursa foto: Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu
04 Feb 2020   •   17:49

„Sunt suficiente voturi, asta înseamnă că avem mai mult de 233. Este posibil să mă văd cu domnul Ponta în această seară, dar și cu alți lideri. M-am văzut și cu domnul Grindeanu, au fost discuții normale, ca între foști colegi", a precizat Marcel Ciolacu.

Întrebat de jurnaliști dacă s-a stabilit o propunere de premier cu care să se meargă la Cotroceni, după trecerea moțiunii de cenzură, președintele PSD a spus: „Nu ați vrea întâi să terminăm cu domnul Orban? Și pe urmă stăm de vorbă”.

De altfel, liderul interimar al PSD, a mai  declarat, după ce în ședința Birourilor Permanente s-a decis ca votul pe moțiunea de cenzură să aibă loc miercuri, că prin noua OUG a lui Orban se legalizează turismul electoral.

Citește Și Cătălin Predoiu l-a contrat pe Ludovic Orban în sedința de Guvern: Avem o problemă din punct de vedere constituțional

„Se legalizează turismul electoral. Acum, turismul electoral e în floare, vom putea merge din județ în județ să votăm. Dacă dorim să ne întoarcem cu 20 de ani. Avantajează pe cei care sunt la putere și organizează alegerile. Au vrut să forțeze și alegerile pentru șefii consiliile județene și îl felicit pe ministru Justiției. Nu am avut discuții nici cu domnul Orban, nici cu domnul Predoiu. Domnul Orban a vrut să dea OUG și domnul Predoiu a spus că nu se poate”, a precizat Marcel Ciolacu.

Citește Și Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Orban: „A privatizat sănătatea românilor, fără nicio explicație. Cine are bani, va trăi. Cine nu are, va muri”

Marcel Ciolacu, convins că moțiunea trece: Avem mai mult de 233 de voturi

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close