Antena 3 Politică Marcel Ciolacu ia în calcul intrarea la guvernare a PSD sau susținerea unui guvern minoritar: ”Toate variantele sunt în discuție”

Marcel Ciolacu ia în calcul intrarea la guvernare a PSD sau susținerea unui guvern minoritar: ”Toate variantele sunt în discuție”

de Andreea Ştefan    |    26 Oct 2021   •   10:15
Marcel Ciolacu ia în calcul intrarea la guvernare a PSD sau susținerea unui guvern minoritar: ”Toate variantele sunt în discuție”
Sursa foto: Hepta

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că sunt în discuție toate variantele posibile pentru formarea noului guvern, inclusiv intrarea PSD la guvernare sau susținerea unui guvern minoritar.

”În primul rând, domnul Florin Cîțu, președintele PNL, uită un lucru - că nu poate negocia cu PSD, deoarece are o decizie internă a partidului care nu poate negocia cu PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta a fost întrebat și cum va proceda dacă Nicolae Ciucă va cere susținerea PSD pentru un guvern minoritar, iar Ciolacu a răspuns: ”Presupun că a făcut-o deja. Haideți să vedem, să ajungem la acea discuție”.

Liderul PSD a mai declarat și faptul că PSD ia în calcul toate variantele posibile, precum intrarea la guvernare și susținerea unui guvern minoritar.

”Absolut toate variantele sunt în discuție”, a spus Marcel Ciolacu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close