Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu ia în calcul intrarea la guvernare a PSD sau susținerea unui guvern minoritar: ”Toate variantele sunt în discuție”

Marcel Ciolacu ia în calcul intrarea la guvernare a PSD sau susținerea unui guvern minoritar: ”Toate variantele sunt în discuție”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că sunt în discuție toate variantele posibile pentru formarea noului guvern, inclusiv intrarea PSD la guvernare sau susținerea unui guvern minoritar.

Marcel Ciolacu ia în calcul intrarea la guvernare a PSD sau susținerea unui guvern minoritar: ”Toate variantele sunt în discuție”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    26 Oct 2021   •   10:15

”În primul rând, domnul Florin Cîțu, președintele PNL, uită un lucru - că nu poate negocia cu PSD, deoarece are o decizie internă a partidului care nu poate negocia cu PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta a fost întrebat și cum va proceda dacă Nicolae Ciucă va cere susținerea PSD pentru un guvern minoritar, iar Ciolacu a răspuns: ”Presupun că a făcut-o deja. Haideți să vedem, să ajungem la acea discuție”.

Liderul PSD a mai declarat și faptul că PSD ia în calcul toate variantele posibile, precum intrarea la guvernare și susținerea unui guvern minoritar.

”Absolut toate variantele sunt în discuție”, a spus Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close