Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, reacție după ce a aflat că Iohannis a fost sancționat: "Are obligația de a-și cere public scuze"

Marcel Ciolacu, reacție după ce a aflat că Iohannis a fost sancționat: "Are obligația de a-și cere public scuze"

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost sancționat cu 5.000 de lei de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru declarațiile despre maghiari.

Marcel Ciolacu, reacție după ce a aflat că Iohannis a fost sancționat: "Are obligația de a-și cere public scuze"
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
20 Mai 2020   •   14:52

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a avut o primă reacție după ce a aflat că Iohannis a fost amendat.

Klaus Iohannis, amendă de 5000 de lei de la CNCD. Nici Traian Băsescu și PSD nu au scăpat

"Președintele Iohannis are obligația de a-și cere public scuze și de a promite românilor că nu va mai încerca să-și țină partidul în viață cu teme nedemne pentru un președinte european.

Derapajul președintelui privind Ardealul a fost sancționat astăzi de CNCD. Un gest necesar, dar simbolic. Din păcate, răul pe care Iohannis l-a făcut prin discreditarea funcției prezidențiale rămâne imens.

Președintele ar fi trebuit să știe că, în Europa sec. XXI, nu mai poate veni cu asemenea petarde grosolane în spațiul public. A făcut România de râs în toate cancelariile europene!

Prioritățile românilor sunt altele, domnule Iohannis! Și ar trebui să înțelegeți inclusiv acest lucru!", a scris Ciolacu pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close