Antena 3 Politică Marcel Ciolacu: Iohannis atacă PSD pentru a masca ineficiența guvernării PNL

Marcel Ciolacu: Iohannis atacă PSD pentru a masca ineficiența guvernării PNL

25 Mai 2020   •   21:43
Marcel Ciolacu: Iohannis atacă PSD pentru a masca ineficiența guvernării PNL
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD și al Camerei Deputaților, a vorbit despre episodul în care președintele Klaus Iohannis i-a atacat pe social-democrați pe tema Ținutului Secuiesc. Ciolacu e de părere că Iohannis a recurs la acel atac pentru a masca ineficiența guvernării PNL.

„Atacul președintelui Iohannis (privind Autonomia Ținutului Secuiesc n.r.) e mic și neeuropean.A fost sancționat și în presa internatională, și în cancelarii. A depășit linia roșie privind declarația cu Ardealul. Nu îl cunosc pe Viktor Orban.

O linie a partidului care nu s-a mai regăsit în atacurile președintelui și a recurs la acest atac și a crezut că atacurile sunt pe măsură. PSD e o obsesie pentru Iohannis. Sentimentul de ură pentru mine nu există. Eu nu am dușmani politici. Am adversari politici.

Un lider politic se măsoară după realizări. Iohannis atacă pentru a masca ineficiența guvernării PNL” a spus Marcel Cioalcu, la TVR1.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close