Antena 3 CNN Politică Mihai Teodor, PPU (social-liberal): Ne conduc oameni iresponsabili, inconștienți și complet rupți de realitate, de români, de nevoile lor

Mihai Teodor, PPU (social-liberal): Ne conduc oameni iresponsabili, inconștienți și complet rupți de realitate, de români, de nevoile lor

Mihai Teodor, liderul filialei București a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), a criticat în termeni duri gestul lui Florin Cîțu, de a-și depune mandatul.

Mihai Teodor, PPU (social-liberal): Ne conduc oameni iresponsabili, inconștienți și complet rupți de realitate, de români, de nevoile lor
12 Mar 2020   •   20:11

Umanistul spune că gestul de astăzi al liberalilor este cea mai mare insultă la adresa tuturor.

”Cîțu a dat bir cu fugiții! Așa nu se mai poate! Avem nevoie de o schimbare!

Clasa politică actuală distruge țara aceasta mai tare decât coronavirus! Aceste jocuri politice sunt nocive pentru România și pentru poporul român și nu se mai termină.

Cîțu, PNL și Klaus Iohannis au aruncat la gunoi voturile tuturor românilor care au avut încredere că pot schimba ceva în țara asta. Ne conduc oameni iresponsabili, inconștienți și complet rupți de realitate, de români, de nevoile lor, de problemele lor. Nu așa se face poltică!

Episodul de azi este cea mai mare insultă la adresa Parlamentului, a democrației și a noastră, a tuturor, indiferent de crezul politic sau de locul în care ne aflăm.

Aceasta este clasa politică de azi. Atât pot! Nu au reușit să depășească paradigma bolnaviciosă de a acționa exclusiv pentru agenda partidului, pentru interesele proprii și pentru beneficiile personale.

Când se mai votează un guvern PNL, ferecați ușile ca să nu mai fugă nimeni! Trebuie sa trecem cu bine peste aceasta pandemie! Apoi, mergem la vot”, scrie Mihai Teodor pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close