Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii, despre legea pensiilor: Iohannis induce o stare de neliniște

Ministrul Muncii, despre legea pensiilor: Iohannis induce o stare de neliniște

Ministrul Muncii, despre legea pensiilor: Iohannis induce o stare de neliniște
13 Ian 2019   •   19:29

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit în emisiunea „Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv” despre legea pensiilor, precizând că președintele Klaus Iohannis induce o stare de neliniște. 

„Cei care critică nu conștientizează că cei în vârstă nu au nevoie de nicio emoție, să li se spună că de mâine nu mai avem bani de pensie. De la președintele țării până la toți cei care au spus că nu sunt bani de pensii și salarii. Pentru că nu poți să îți bați joc de pensionari și să vii să le spui nu vor mai fi bani de pensii. Am avut astfel de declarații și pe parcursul anului 2017. Nu vreau să folosesc cuvinte dure, dar vreau să spun că induce (n.r. Klaus Iohannis) o stare de neliniște. Și pensionarii vor spune la vot cum se cheamă.

Nu poți să induci o stare de neliniște când știi că nu e adevărat și să spui nu veți avea bani de pensii. Le-am spus unor colegi din opoziție: haideți cu mine într-un stat, unde vreți voi în țara asta, și să intrăm în casă la un bătrân și să-i spui că de mâine nu vă mai dă pensia. Să-i vezi chipul, să-i vezi privirea", a spus ministrul Muncii.

Citește și: Ministrul Muncii: Am stabilit să devansăm majorarea pensiilor

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close