Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii, despre majorarea alocaţiilor pentru copii: „Domnul președinte este dispus să îi facă pe români să sufere pentru câștigul său electoral”

Ministrul Muncii, despre majorarea alocaţiilor pentru copii: „Domnul președinte este dispus să îi facă pe români să sufere pentru câștigul său electoral”

Ministrul Muncii, despre majorarea alocaţiilor pentru copii: „Domnul președinte este dispus să îi facă pe români să sufere pentru câștigul său electoral”
23 Feb 2019   •   16:26

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit, sâmbătă, despre majorarea alocaţiilor pentru copii. Budăi precizează că majorarea nu se poate realiza fără aprobarea şi promulgarea bugetului.

„Domnul președinte este dispus să îi facă pe români să sufere pentru câștigul său electoral. Suntem în imposibilitatea majorării alocațiilor. Se vor plăti alocațiile în cuantumul existent. Asteptăm cu interes promulgarea bugetului. Noi ne dorim ca bugetul să fie promulgat până în data de 28 aprilie”, a spus Marius Budăi, pentru Antena 3. 

Citește și: Ministrul Muncii, despre majorarea alocaţiilor: „Nu se poate realiza fără promulgarea bugetului”

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curţii Constituţionale a României (CCR) o sesizare de neconstituţionalitate asupra legii bugetului de stat pe anul 2019, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2019 în data de 15 februarie.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close