Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, despre declaraţiile lui Băsescu: Pisi, eu nu te-am abandonat, dar dacă ăştia mici pe care i-am făcut mari se iau de noi, ce să fac?

Mircea Badea, despre declaraţiile lui Băsescu: Pisi, eu nu te-am abandonat, dar dacă ăştia mici pe care i-am făcut mari se iau de noi, ce să fac?

Mircea Badea, despre declaraţiile lui Băsescu: Pisi, eu nu te-am abandonat, dar dacă ăştia mici pe care i-am făcut mari se iau de noi, ce să fac?
25 Feb 2015   •   00:56

Traian Băsescu a recunoscut într-un interviu televizat că a vizitat-o des pe Elena Udrea în ultima perioadă.

"În toată perioada asta în care îi este foarte greu, să ştiţi că sunt unul dintre cei care vorbesc cu ea în fiecare zi, mă duc la ea, acolo în arest.  Am fost la doamna Udrea acasă, în arestul la domiciliu, am nimerit când erau avocaţi, asta e"", a spus Băsescu.

"Încerc s-o conving că n-am abandonat-o", a insistat Băsescu.

"Cât am fost la butoane s-a atins cineva de tine, Pisi? Răspuns: nu! Fi-v-ar justiţia independentă să vă fie! ",a declarat Mircea Badea

Băsescu a mai spus că are încredere în justiţia din România şi că nu crede că Elena Udrea a furat bani. Categoric nu minte, dar se poate inşela, a mai spus Băsescu referitor la declaraţiile Elenei Udrea.

Traian Băsescu a mai spus şi că Elena Udrea are o "loialitate formidabilă" faţă de el.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Elena Udrea DNA
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close