Antena 3 CNN Politică Bătălia greilor pentru conducerea PNL Bucureşti. Care este miza pentru această funcţie

Bătălia greilor pentru conducerea PNL Bucureşti. Care este miza pentru această funcţie

A început bătălia pentru PNL Bucureşti. După demisia lui Ciprian Ciucu, surse politice spun că tot mai mulți lideri îşi doresc să preia aceasta funcție. Cine este favorit pentru şefia PNL Bucureşti şi care este de fapt miza pentru această funcţie.

Bătălia greilor pentru conducerea PNL Bucureşti. Care este miza pentru această funcţie
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    02 Mar 2023   •   15:29

Ciprian Ciucu și-a dat demisia în urmă cu câteva zile de la șefia PNL București, însă surse politice spun că existau de mai multă vreme nemulțumiri la vârful partidului legate de modul în care acesta se implica în activitatea PNL București.

Sunt mai multe nume vehiculate în acest moment pentru a-i lua locul lui Ciprian Ciucu.

Printre ele se numără Dan Motreanu, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, dar și Vasile Blaga și Emil Boc.

Mai multe surse spun că este vehiculat inclusiv numele ministrului Digitalizării, Sebastian Burduja, doar că, potrivit surselor, acesta nu ar fi o variantă bună, favorit fiind Dan Motreanu.

Care este miza pentru funcția de președinte al PNL București

Există o cutumă în partidele politice. În cazul în care unul dintre cei enumerați anterior va ocupa funcția de președinte al PNL București, este și un semnal că acela ar urma să fie și candidatul pentru Primăria Capitalei.

Rămâne de văzut dacă se va merge pe varianta de comasare a alegerilor, sau dacă se va merge inclusiv pe varianta de candidat comun cu PSD, deși liberalii nu sunt de acord cu o astfel de variantă de candidat comun.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close