Antena 3 Politică Motivul pentru care Klaus Iohannis a venit la ședința Guvernului Orban: „Se va tranșa o problemă importantă”

Motivul pentru care Klaus Iohannis a venit la ședința Guvernului Orban: „Se va tranșa o problemă importantă”

06 Noi 2019   •   12:35
Motivul pentru care Klaus Iohannis a venit la ședința Guvernului Orban: „Se va tranșa o problemă importantă”
Sursa foto: foto: Agerpres

Președintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, la prima ședință oficială a Guvernului Orban, că a participat la întâlnirea Executivului la invitația prim-ministrului.

Şeful statului a adăugat că actualul executiv nu se teme de guvernare, va rezolva problemele şi a precizat că a venit la şedinţa Guvernului pentru că se va tranşa şi chestiunea comisarului european

„Mulți se întreabă de ce am venit la ședința de Guvern. Am venit pentru că domnul prim-ministru Orban m-a invitat. În al doilea rând, astăzi, în ședința de Guvern se va tranșa o problemă foarte importantă, care și aceasta trenează din cauza incompetenței fostului Guvern și anume chestiunea comisarului european trimis de România în Comisia Europeană”,  a spus președintele Klaus Iohannis, în debutul ședinței de Guvern.

Citește Și Klaus Iohannis, mesaj tranșant la prima şedinţă a Guvernul Orban: „Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depăşit orice imaginaţie”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close