Antena 3 CNN Politică MRU, despre Udrea la Preşedinţie: Dacă Antonescu candidează, e datoria oricărui cetăţean să-l concureze

MRU, despre Udrea la Preşedinţie: Dacă Antonescu candidează, e datoria oricărui cetăţean să-l concureze

MRU, despre Udrea la Preşedinţie: Dacă Antonescu candidează, e datoria oricărui cetăţean să-l concureze
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    13 Aug 2013   •   18:16

Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost întrebat marţi dacă Elena Udrea ar avea şanse în cursa pentru Preşedinţia ţării, el răspunzând că, "în condiţiile în care Antonescu candidează, este o datorie civică a oricărui cetăţean să-l contracandideze".
   
Mihai Răzvan Ungureanu a evitat să spună dacă el va candida la alegerile prezidenţiale, dar a precizat într-o conferinţă de presă că Alianţa Dreptate şi Adevăr din care Forţa Civică şi PNŢCD fac parte îşi va nominaliza candidatul pentru prezidenţiale până la începutul lunii decembrie a acestui an, scrie Mediafax.
   
Întrebat dacă ar susţine un candidat femeie în cursa prezidenţială, Ungureanu a spus că ar sprijini orice cetăţean indiferent de sex.
   
Mihai Răzan Ungureanu a fost întrebat dacă Elena Udrea ar putea să aibă şanse în cazul în care aceasta ar candida la Preşedinţie.
   
"În condiţiile în care domnul Antonescu candidează, cred că este o datorie civică a oricărui cetăţean să-l contracandideze!", a răspuns Mihai Răzvan Ungureanu.
  

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close