Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, primit cu onoruri militare de premierul Egiptului, pe Aeroportul din Cairo

Nicolae Ciucă, primit cu onoruri militare de premierul Egiptului, pe Aeroportul din Cairo

Premierul României a fost primit astăzi cu onoruri militare de către premierul Egiptului. Nicolae Ciucă se va întâlni cu președintele Abdel Fattah el-Sisi.

Nicolae Ciucă, primit cu onoruri militare de premierul Egiptului, pe Aeroportul din Cairo
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ciucă
de Ioana Mircea    |    04 Feb 2023   •   14:43

Premierul Nicolae Ciucă face astăzi o vizită oficială în Egipt. La aeroportul din Cairo, el a fost întâmpinat de prim-ministrul Republicii Arabe Egipt, Mostafa Madbouly, cu onoruri.

Vizita se va încheia mâine. Timp de două zile Nicolae Ciucă se va întâlni cu liderii egipteni, cu membri ai comunității de români și cu oameni de afaceri, dar și cu Ministrul Petrolului și Resurselor Minerale, moment în care se vor fi prezentate proiecte în domeniul energiei.

Astăzi, după primirea de la aeroport, au fost programate discuțiile cu premierul egiptean care vor fi urmate de declarațiile celor doi premieri. Tot azi, în program sunt incluse o vizită în teritoriu și întâlnirile cu românii stabiliți în țara africană.

Citește și: Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, huiduiți la Iași! Răspunsul liderului PSD: ”Eu chiar vă iubesc!”

Mâine, Nicolae Ciucă se va întâlni cu preşedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah el-Sisi, și cu ministrul petrolului şi resurselor minerale, Tarek El Molla. La final, premierul român va participa la Forumul de afaceri Egipt-România și va semna mai multe memorandumuri bilaterale.

×
Subiecte în articol: Egipt
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close