Antena 3 CNN Politică Niculae Bădălău (PSD): Sunt convins că Iohannis îl va accepta pe Grindeanu

Niculae Bădălău (PSD): Sunt convins că Iohannis îl va accepta pe Grindeanu

Niculae Bădălău (PSD): Sunt convins că Iohannis îl va accepta pe Grindeanu
Sursa foto: foto: pressalert.ro
29 Dec 2016   •   15:27

Preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi că este convins că preşedintele României îl va nominaliza pe Sorin Grindeanu pentru votul în Parlament privind funcţia de premier şi acesta va duce la îndeplinire programul de guvernare propus de PSD în campania electorală.

'În şedinţa Comitetului executiv al PSD de ieri am avut pe ordinea de zi desemnarea candidatului pentru funcţia de premier şi înţeleg că domnul preşedinte Iohannis l-a chemat şi va face anunţul acum. Sunt convins că îl va nominaliza pentru votul în Parlament, e un om serios, un coleg bun, un coleg care are experienţă administrativă şi din Consiliul Judeţean, fiind în acest moment preşedinte de CJ, cât şi guvernamental, fiind fost ministru la Comunicaţii", a declarat senatorul Niculae Bădălău la o conferinţă de presă.

El şi-a exprimat convingerea că "Sorin Grindeanu, cu siguranţă, va îndeplini programul de guvernare şi ceea ce PSD a promis românilor în campania electorală'.

Sorin Grindeanu a fost nominalizat miercuri pentru funcţia de prim-ministru. Propunerea a fost aprobată miercuri în Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Niculae Badalau
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close