Antena 3 CNN Politică Nicuşor Constantinescu: Mi s-a propus să trec la UNPR

Nicuşor Constantinescu: Mi s-a propus să trec la UNPR

Nicuşor Constantinescu: Mi s-a propus să trec la UNPR
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Iun 2015   •   19:53

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a spus, vineri, că atât el, cât şi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre au fost curtaţi de liderul Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, pentru a intra în formaţiunea politică reprezentată de acesta.

 
Întrebat dacă propunerea respectivă le-a fost făcută înaintea apariţiei problemelor pe care cei doi le au cu justiţia, Constantinescu a răspuns că "intermediar".
 
"Păi, mă vor cei de la UNPR, dar nu merg eu acolo. (...) Bineînţeles că mi s-a propus, şi mie şi lui Mazăre mi s-a propus. (...) Da, de Oprea. (...) A zis ... Întrebaţi-l şi pe Mazăre", a declarata Nicuşor Constantinescu, potrivit Agerpres.
 
Referitor la suspendarea sa din calitatea de membru PSD până la întrunirea Consiliului Judeţean al partidului, suspendare anunţată vineri de Victor Ponta, Constantinescu a declarat că acesta a luat respectiva decizie pentru că, "probabil a fost, în presiunea moţiunii, şantajat de parteneri de Coaliţie,... de UNPR".
 
Întrebat de ce ar recurge UNPR la un astfel de posibil şantaj, Nicuşor Constantinescu a afirmat: "ca să câştige electoral municipiul şi judeţul Constanţa, să câştige Primăria şi Consiliul Judeţean".
 
Acesta a făcut, totodată, apelul de a fi sprijinit de social-democraţii judeţeni, pentru că intenţionează să candideze la şefia PSD Constanţa.
 
Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată în mai multe dosare penale de către procurorii DNA, în prezent el aflându-se sub control judiciar.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, după ce a trimis adrese în calitate de preşedinte executiv al PSD Constanţa, deşi fusese suspendat din aprilie din această funcţie.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close