Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan, atac la premierul Sorin Grindeanu: Dânsul avea ocazia să se opună în problema OUG 13, dar nu a făcut-o

Nicușor Dan, atac la premierul Sorin Grindeanu: Dânsul avea ocazia să se opună în problema OUG 13, dar nu a făcut-o

Nicușor Dan, atac la premierul Sorin Grindeanu: Dânsul avea ocazia să se opună în problema OUG 13, dar nu a făcut-o
08 Feb 2017   •   13:18

Președintele USR, Nicușor Dan, l-a criticat dur pe premierul Sorin Grindeanu, miercuri, în sesiunea reunită a Camerelor, organizată pentru moțiunea de cenzură PNL și USR.

Nicușor Dan l-a acuzat pe Grindeanu de lașitate, după ce acesta din urmă “a pus interesele șefului partidului în fața intereselor românilor”:

Știm cu toții că nu domnul Grindeanu a inițiat această ordonanță. Știm că domnul Dragnea, care are un dosar penal, a pus presiune pe domnul Grindeanu. Dar domnul Grindeanu avea toate instrumentele să se opună și nu a făcut-o. A pus interesele șefului său de partid în fața intereselor românilor. Am cititit în stenogramă cum ministrul Justiției îl minte pe față pe premier. Încrederea este cuvânt cheie aici. Nu vorbim despre un concept abstract. Vi-l închipuiți pe domnul Grindeanu vorbind cu doamna Merkel, ca de la egal la egal? Nu, pentru că și-a pierdut încrederea. De încredere au nevoie și investitorii din România. Au nevoie ca un guvern să nu dea OUG la 01:00, prin care să schimbe un context. De încredere au nevoie și băncile și fondurile care împrumută România la cea mai mică rată din istorie. Acest Guvernu și-a pierdut încredere.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close