Antena 3 CNN Politică Nou scenariu în politică. Va fi sau nu remaniere?

Nou scenariu în politică. Va fi sau nu remaniere?

Nou scenariu în politică. Va fi sau nu remaniere?
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    11 Mar 2019   •   20:06

Jurnalista Elena Cristian a vorbit, luni seară, la emisiunea „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”, despre remanierea Guvernului Dăncilă.

„Din informațiile pe care le am eu din această zonă va fi remaniere undeva în mai - iunie.

Rovana Plumb a anunțat public că va candida la alegerile europarlamentare, înțeleg că pe listă este și ministrul pentru Românii de Pretutindeni, doamna Intotero, care la fel a anunțat public că vrea să meargă.

Înțeleg că și doamna Carmen Dan își dorește un loc de europarlamentar”, a dezvăluit Elena Cristian.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Vă amintim că premierul Viorica Dăncilă a lăsat să se înţeleagă că va da startul unei evaluări a fiecărui ministru din Cabinet.

Nici vorbă de aşa ceva, susține liderul PSD Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, s-a discutat ca toate punctele realizate din programul de guvernare să fie promovate în opinia publică, adăugând că acest lucru nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nu este vorba despre o remaniere.

Întrebat în legătură cu anunţul premierului Viorica Dăncilă privind evaluarea miniştrilor până la sfârşitul săptămânii, Dragnea a spus: „Nu s-a vorbit, adică nu am auzit vorbindu-se despre evaluare, ci solicitarea tuturor colegilor noştri şi a mea şi a doamnei prim-ministru este să transmită toate punctele din programul de guvernare care au fost realizate, stadiul lor, pentru a putea promova aceste realităţi şi aceste adevăruri în opinia publică”.

Liviu Dragnea a adăugat că acest lucru „nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nici despre nicio remaniere nu e vorba”. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close