Antena 3 CNN Politică Nuami Dinescu, alias ?Tanţa?: Nu sunt sunt angajata cabinetului parlamentar al Teodorei Trandafir

Nuami Dinescu, alias ?Tanţa?: Nu sunt sunt angajata cabinetului parlamentar al Teodorei Trandafir

Nuami Dinescu, alias ?Tanţa?: Nu sunt sunt angajata cabinetului parlamentar al Teodorei Trandafir
Sursa foto: Nuami Dinescu
26 Mai 2010   •   14:39

Nuami Dinescu, fostă parteneră de televiziune a Teodorei Trandafir, cunoscută din emisiunile Tv cu numele "Tanţa", a infirmat, miercuri, că ar fi angajata cabinetului parlamentar al deputatului PDL Teodora Trandafir aşa cum a acreditat un parlamentar social-democrat. Ea a precizat că nu are în plan să aibă o astfel de colaborare.
"Nu sunt angajata cabinetului parlamentar al Teodorei Trandafir şi nici nu intenţionez o asemenea colaborare. Nu am lucrat şi nici nu voi lucra în politică. Am o mulţime de prieteni în politică şi, dacă aş fi vrut, cu siguranţă aş fi putut avea o carieră în acest domeniu", a explicat Nuami Dinescu, citată de Mediafax.
Ea a arătat că şi-a propus să se desprindă de "brand-ul Teo" şi că nu s-a întâlnit cu aceasta de un an. "Eu sunt actriţă, am o mulţime de proiecte pe care le încep sau care sunt deja în desfăşurare, colaborez cu revista Femeia, pentru care fac interviuri, şi vreau să fie clar că mi-am propus de mai mult timp să mă desprind de Ťbrand-ul Teoť. Eu sunt Nuami Dinescu, nu mai sunt Tanţa. Cu Teo nu m-am văzut de un an, nu mai am numărul ei de telefon, pentru că am înţeles că l-a schimbat după ce a intrat în politică", a subliniat Dinescu.
Deputatul PSD Adrian Solomon a acuzat-o pe Teo Trandafir că ar fi angajat-o pe fosta sa colaboratoare, "Tanţa", la cabinetul său parlamentar.
Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close