Antena 3 CNN Politică Optimism în PSD, înaintea votului pentru moțiunea de cenzură

Optimism în PSD, înaintea votului pentru moțiunea de cenzură

Este optimism în PSD, înainte de votul pentru moțiunea de cenzură.

Optimism în PSD, înaintea votului pentru moțiunea de cenzură
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu.Facebook
04 Feb 2020   •   11:06

Ionel Arsene, liderul PSD din Neamț, își exprimă convingerea că moțiunea va trece și guvernul PNL va fi dat jos, în condițiile în care guvernarea liberală înseamnă ”dezastru pentru România”.

”Am încredere că moțiunea de cenzură a PSD va trece! Guvernul Orban trebuie să plece! Orice zi în plus cu PNL la conducere înseamnă dezastru pentru România. Această guvernare s-a arătat potrivnică principiilor constituționale și europene încă de la preluarea guvernării!

În trei luni, liberalii au stopat toate proiectele importante de dezvoltare a țării și le-au propus românilor să circule pe drumuri forestiere în loc de autostrăzi! Au îndatorat țara cu peste 40 de miliarde de lei în doar trei luni și nu au vrut să crească alocațiile, pensiile sau salariile profesorilor!

În loc să guverneze pentru români, au provocat prin deciziile luate doar crize politice, incertitudini economice și tensiuni sociale. Deoarece nu sunt capabili să ducă la îndeplinire măsurile legislative adoptate de către guvernarea PSD, pensii, salarii și alocații mărite, "profesioniștii" din Guvernul Orban s-au grăbit să modifice legislația privitoare la alegeri, pentru a se asigura că nu vor plăti electoral pentru dezastrul creat.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care îmi doresc să treacă moțiunea PSD! Vreau ca după acest moment, al victoriei PSD în Parlament, România să revină pe făgașul normalității!

Românii merită să trăiască liniștiți, să se bucure de un trai decent și de o guvernare în interesul lor!”, a scris Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook. 

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close