Paleologu: Blaga nu înţelege că ameninţările nu pot duce la consolidarea PDL. Câtă inconştienţă!

de S.T.    |    27 Mai 2013   •   11:19
Paleologu: Blaga nu înţelege că ameninţările nu pot duce la consolidarea PDL. Câtă inconştienţă! Foto: Agerpres

Deputatul PDL Theodor Paleologu a scris luni, pe Facebook, că preşedintele PDL, Vasile Blaga, nu înţelege că ameninţările şi insultele nu pot duce la consolidarea partidului.
  
n continuare Vasile Blaga nu înţelege că ameninţările şi insultele, proferate personal sau prin interpuşi, nu pot duce la consolidarea partidului. Care au fost mesajele de la petrecerea de ziua partidului? Să plece? (TRU) şi ?praful şi pulberea? (Blaga). Câtă inconştienţă!", a comentat Paleologu pe Facebook.


  
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică, la aniversarea PDL, că "praful şi pulberea" se vor alege de cei care părăsesc partidul.

"Nu o dată când ne-a fost greu unii ne-au părăsit! Nu s-au înhămat la muncă, ne-au părăsit şi în 2000, erau unii chiar miniştri, ne-au părăsit pe urmă alţii. Ce s-a ales de ei şi de carierele lor politice după aceea? Praful şi pulberea! Aşa se va alege de toţi cei care cred că pot funcţiona în afara acestui partid, după ce au primit atâtea de la el! Nu-şi vor găsi viitorul politic decât în Modrogan, în curtea asta, punând osul la creşterea acestui partid, aşa cum facem toţi!", a spus Vasile Blaga pe scena amenajată în curtea sediului PDL, pentru sărbătorirea a 20 de ani de la înfiinţarea partidului.

Parteneri
x close