Antena 3 CNN Politică PDL, criticat de Cristian Preda pentru protocolul semnat cu UNPR, "partid format din dezertori"

PDL, criticat de Cristian Preda pentru protocolul semnat cu UNPR, "partid format din dezertori"

PDL, criticat de Cristian Preda pentru protocolul semnat cu UNPR, "partid format din dezertori"
Sursa foto: Cristian Preda
19 Mai 2010   •   12:35

Semnarea protocolului de colaborare cu UNPR de către PDL este criticată de europarlamentarul Cristian Preda care nu crede că sprijinul dat Guvernului poate fi consolidat printr-un protocol cu un partid format din "dezertori".
"PDL crede că va consolida sprijinul dat Guvernului printr-un protocol cu un partid format din dezertori. Amestecul de anarhie, duplicitate şi incoerenţă e irespirabil", precizează europarlamentarul democrat-liberal pe blogul său.

Preda mai comentează şi câteva din ultimele evoluţii politice şi sociale, acuzând PSD că nu face ?diferenţa între protest şi utilizarea violenţei?

"La mai bine de două decenii de la căderea regimului Ceauşescu, în aceeaşi zi vedem cum principalul partid de opoziţie nu face diferenţa între protest şi utilizarea violenţei, reacţionând nervos când i se cere să nu introducă provocatori între manifestanţii sindicali", scrie Preda.
Cristian Preda mai comentează resemnnat şi faptul că "majoritatea parlamentară se pregăteşte să adopte o lege a lustraţiei care va interzice participarea politică unui fost demnitar comunist, după ce acesta a fost ales în mod liber de trei ori preşedinte".
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close