Antena 3 CNN Politică Pesurse: Liderii PDL pregătesc ruperea definitivă de Traian Băsescu

Pesurse: Liderii PDL pregătesc ruperea definitivă de Traian Băsescu

Pesurse: Liderii PDL pregătesc ruperea definitivă de Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iul 2013   •   10:45
Liderii PDL şi-au dat seama că dacă doresc să meargă pe cont propriu în viitor vor trebui să taie în carne vie şi să "cureţe" partidul de oamenii supuşi total lui Traian Băsescu. Nu sunt foarte impresionaţi de plecările spre Partidul Mişcarea Populară şi ar dori să îi excludă pe toţi potenţialii membri PDL care ar merge în noul partid făcut la comanda Palatului Cotroceni. SIMBOLUL ruperii totale de preşedinte ar fi EXCLUDEREA din PDL a deputatului Elena Udrea.
 
În Modrogan s-au ţesut tot felul de strategii în ultimele luni. În mare s-a ajuns la concluzia că PDL va trebui să meargă pe propriile picioare şi să se bată pentru un scor cât mai bun la europarlamentare pentru a demonstra că e principalul partid de opoziţie în ciuda multor plecări spre partidele din USL sau spre noul partid al preşedintelui Băsescu.
 
Cum cine era să plece spre PNL, PSD sau PC a cam făcut-o... au rămas cei cuprinşi de mirajul Traian Băsescu. S-a ajuns la concluzia că de fapt plecările sunt canalizate organizat chiar din interiorul PDL. Mai pe româneşte... sunt persoane din PDL care fac tot ce trebuie pentru ca din ce în ce mai mulţi oameni să plece la Partidul Mişcarea Populară cu promisiunea că oricum până la urmă cele două partide vor redeveni unul singur.
 
Numai că actualii şefi ai PDL au alte gânduri. Ei vor un PDL fără Traian Băsescu! În opinia celor mai mulţi din BPN al PDL o declaraţie publică totală de ruptură faţă de Traian Băsescu şi camarila sa ar fi excluderea cât de repede se poate a Elenei Udrea din partid.
 
CITEŞTE CONTINUAREA

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close