Antena 3 CNN Politică Piedone nu se teme de Nicuşor Dan sau Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria București: "Am şanse reale"

Piedone nu se teme de Nicuşor Dan sau Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria București: "Am şanse reale"

Cristian Popescu Piedone a vorbit, la Antena 3 CNN, despre înțepăturile primite de la contracandidații săi la alegerile pentru Primăria Capitalei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2024   •   12:20

Au început deja să fie aruncate săgeți între candidații pentru primăria Capitalei. Cristian Popescu Piedone declară că nu se teme nici de Nicuşor Dan, nici de Cătălin Cîrstoiu. 

"Nu am vreo problemă ca cineva să fie contra candidat într-o competiție electorală pentru că 9 iunie este operația pe viu care va arăta exact configurația scenei politice şi a intenției electoratului bucureștean. 

Despre Nicuşor Dan, da, el a spus că eu am șanse reale să câștig alegerile pentru primăria Capitalei. Am şanse reale, dar credeţi că mă duc după freza lui sau să închid campania şi să dorm liniștit crezând că voi câștiga? Asta e o fentă. 

Cât despre domnul Cîrstoiu, aflăm din declarația lui că abia acum a început să meargă pe jos. Abia a început să meargă cu un tramvai sau să meargă cu un metrou. El vine din altă dimensiune, ar trebui să rămână acolo. 

A început să facă lucruri pe care eu le fac de 30 de ani" a declarat Cristian Popescu Piedone. 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close