Antena 3 CNN Politică Plângere penală la DNA pe numele lui Cătălin Cîrstoiu, depusă de un membru al Partidului Ecologist Român | Acuzaţiile care îi sunt aduse

Plângere penală la DNA pe numele lui Cătălin Cîrstoiu, depusă de un membru al Partidului Ecologist Român | Acuzaţiile care îi sunt aduse

Alexandru Pânișoară de la Partidul Ecologist Român a depus o plângere penală împotriva medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun la PSD-PNL la Primăria Capitalei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2024   •   18:15

Este o sesizare făcută de Alexandru Pânișoară care a intrat în lupta pentru Primăria Capitalei ca reprezentat al formațiunii PER (Partidul Ecologist Român).

"Ca urmare a faptului că mi-a parvenit Raportul Corpului de Control al Primului-Ministru privind Spitalul Universitar de Urgență despre care am vorbit săptămâna trecută, aveam obligația legală să denunț faptele penale ale lui Cătălin Cîrstoiu, managerul spitalului, în caz contrar eu la rândul meu aș fi comis infracțiunea de omisiune a sesizării", scrie Alexandru Pânișoară pe Facebook. 

Mai mult, acesta a oferit şi răspunsul venit de la Direcția Națională Anticorupție, în urma sesizării sale care menţionează următoarele:

"Vă ducem la cunoștință faptul că denunțul formulat de dvs. primit în data de 19/03/2024 ora 20:00 și 2:59 și înregistrat la instituția noastră cu numărul 2985, a fost transmis pentru competentă soluționare la secția de combatere a infracțiunilor asimilată infracțiunilor de corupție, Direcția Națională Anticorupție".

Lavinia Şandru, jurnalist şi coordonator de comunicare PUSL: Cu asta se ocupă, face plângeri penale (n.r. Alexandru Pânișoară). A fost și la noi în partid la un moment dat și când i s-a cerut să facă puțină treabă, când a venit Cristian Popescu Piedone în fruntea partidului și a zis avem nevoie de cineva care să-și facă datoria la Sectorul 1, hai la treabă, a doua zi a demisionat. 

Alexandru Pânișoară: "Nu este un dosar politic, este o manifestare civică"

"Denunțul vizează atât faptele care s-au petrecut în spital indiferent cine era manager acolo. Este vorba despre infracțiunea de conflict de interese şi incompatibilitate pe care domnul Cîrstoiu a săvârșit-o. Nu este un dosar politic, este o manifestare civică", a spus  Alexandru Pânișoară, la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close