Antena 3 Politică PNL cere demisia lui Sorin Grindeanu. Raluca Turcan: ”Nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greșelii”

PNL cere demisia lui Sorin Grindeanu. Raluca Turcan: ”Nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greșelii”

06 Feb 2017   •   11:19
PNL cere demisia lui Sorin Grindeanu. Raluca Turcan: ”Nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greșelii”
Sursa foto: Foto: Raluca Turcan/Facebook

Raluca Turcan a afirmat, luni, că PNL cere demisia premierului Sorin Grindeanu, care a dat înapoi, însă ”nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greșelii”. Președintele interimar al PNL a argumentat că același gest trebuie să îl facă și ministrul Florin Iordache, precum și președintele Liviu Dragnea, ”jupânul din Parlament”.

”Să nu mai emită nicio pretenție de consultare sau dialog pe o ordonanță executată strict în beneficiul domnului Dragnea”, a mai spus Raluca Turcan.

”Problema s-a mutat de la Guvern, la Parlament, dar pe fond nu există nicio soluție. Nu există nicio garanție că nu vor repeta această mârșăvie, într-o altă formă”, a mai spus Turcan.

Președintele interimar al PNL a afirmat că Liviu Dragnea trebuie să își dea demisia pentru că este ”autorul moral și de facto al acestei lovituri la adresa oamenilor cinstiți și la adresa instituțiilor statului român”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close