Antena 3 Politică PNL cere Parlamentului să declanşeze procedurile pentru a aviza favorabil referendumul

PNL cere Parlamentului să declanşeze procedurile pentru a aviza favorabil referendumul

de M.Z.    |    24 Ian 2017   •   14:53
PNL cere Parlamentului să declanşeze procedurile pentru a aviza favorabil referendumul

PNL a cerut marţi Parlamentului să declanşeze procedurile pentru emiterea punctului de vedere favorabil asupra referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că un alt punct de vedere ar afecta credibiliatea Parlamentului.

”Partidul Naţional Liberal solicită Parlamentului declanşarea procedurilor care se impun pentru emiterea punctului de vedere favorabil asupra referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis”, potrivit unui comunicat de presă.

PNL susţine că un alt punct de vedere decât cel favorabil referendumului ar afecta credibilitatea întregului parlament. Liberalii mai cer PSD să afirme ”răspicat” dacă respinge solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis de consultare populară.

PNL mai spune că tema graţierii şi modificarea legislaţiei penale nu au făcut parte din programul de guvernare al PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis marţi preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului o scrisoare prin care anunţă că a declanşat procedura privind organizarea unui referendum naţional prin care poporul să-şi exprime voinţa cu privire la continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice

Citiți și Surse: Președinția confirmă eroarea cu grațierea. Trucul președintelui ca să evite Constituția

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close