Antena 3 CNN Politică PNL îşi anunţă candidatul la prezidenţiale în 21 iulie. Antonescu şi Iohannis, FAVORIŢI

PNL îşi anunţă candidatul la prezidenţiale în 21 iulie. Antonescu şi Iohannis, FAVORIŢI

PNL îşi anunţă candidatul la prezidenţiale în 21 iulie. Antonescu şi Iohannis, FAVORIŢI
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Iul 2014   •   08:35

PNL îşi va desemna candidatul la prezidenţiale în 21 iulie. Cei doi favoriţi pentru acest titlu sunt Klaus Iohannis si Crin Antonescu. Iniţial, prezidenţiabilul PNL trebuia desemnat la congresul care a avut loc pe 28 iunie atunci cand a fost ales preşedintele partidului şi cei 31 de vicepreşedinţi.

Imediat după ce a fost ales în fruntea partidului, Iohannis a anunţat însă că retrage rezoluţia privind desemnarea candidatului partidului la prezidenţiale şi o trimite la Delegaţia Permanentă.

Iohannis a precizat că pentru data de 21 iulie s-a decis convocarea unei noi şedinţe a Delegaţiei Permanente, în care să se decidă candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale.
   
Liderul PNL a anunţat decizia Delegaţiei Permanente a partidului pentru convocarea congresului PNL pe 26 iulie, la ora 12.00, la Palatul Parlamentului.

Iohannis a menţionat că pe ordinea de zi a congresului vor fi două puncte: cel privitor la aprobarea statutului noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL şi aprobarea protocolului politic.
   
"În acest fel, pe data de 26 iulie se va încheia procedura politică de decizie a unificării PNL-PDL. În aceeaşi zi va avea loc şi congresul, Convenţia PDL, iar la sfârşit va avea loc congresul comun care va consfinţi aceleaşi două lucruri: statutul şi protocolul politic", a mai declarat liderul PNL.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close