Antena 3 CNN Politică Ponta face lumină în disputele cu Crin Antonescu: Ne-am împăcat!

Ponta face lumină în disputele cu Crin Antonescu: Ne-am împăcat!

de M.Z.    |    17 Sep 2013   •   19:00
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că a discutat marţi cu şeful PNL, Crin Antonescu, şi că s-a "împăcat" cu acesta, iar orice dispută de acum încolo va fi într-un cadru privat.
 
"Ne-am împăcat. Am vorbit cu dânsul, că a trebuit să plece în Elveţia, avea o vizită programată - am vorbit, iar azi în Parlament s-a văzut foarte clar că majoritatea USL funcţionează foarte bine, ca şi până acum. În ceea ce mă priveşte - şi sunt convins că şi Crin va face la fel - orice dispută sau neînţelegere o păstrăm în cadru privat", a spus Ponta.
 
Şeful PSD a precizat că Antonescu rămâne candidatul USL la alegerile prezidenţiale, în condiţiile în care PSD şi-a respectat întotdeauna toate acordurile astfel că nu s-a pus problema nici de această dată de o modificare în acest sens.
 
Anterior, Ponta a asigurat că românii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaraţie care să genereze tensiune în USL, argumentând că stabilitatea guvernării până în 2016 este mai importantă şi adăugând că el personal va avea grijă "să fie pace".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că Victor Ponta ar trebui să se hotărască dacă îi mai susţine candidatura la prezidenţiale, liberalul precizând şi că, dacă USL se rupe, Ponta ar trebui să demisioneze din funcţia de premier.

Citeşte şi Noi contre în USL, pe Roşia Montană. Antonescu îl ironizează pe Ponta: lucrările comisiei se fac în Parlament, nu în mină
×
Subiecte în articol: Victor Ponta Crin Antonescu
Parteneri
Femeie salvată din portbagajul unei maşini în flăcări, în Bucureşti
x close