Antena 3 CNN Politică Ponta: Geoană nu poate accepta ideea ca la şefia Senatului să fie altcineva în afară de el

Ponta: Geoană nu poate accepta ideea ca la şefia Senatului să fie altcineva în afară de el

Ponta: Geoană nu poate accepta ideea ca la şefia Senatului să fie altcineva în afară de el
Sursa foto: Foto: qmagazine.ro
de M.Z.    |    23 Noi 2011   •   20:23

Preşedintele PSD, Victor Ponta, este de părere că Mircea Geoană nu poate accepta ideea ca altcineva să fie preşedinte al Senatului, în locul său.

"Geoană nu acceptă ideea că poate să fie altcineva preşedinte la Senat în afară de el, ori şi USL-ul şi România nu se reduc doar la el", a declarat şeful PSD, Victor Ponta, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Declaraţia lui Ponta vine după ce plenul Senatului a votat, miercuri, revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de şef al acestui for legislativ. Cu numai o zi în urmă, Geoană a fost exclus şi din PSD.

"Cred că lucrurile au durat prea mult. Decizia de aseară (excluderea lui Geoană din PSD - n.r.) şi cea de azi (revocarea lui Geoană din funcţia de şef al Senatului - n.r.) sunt două decizii dureroase, dar necesare pentru PSD şi USL. Cred că epitetele, expresiile şi acuzaţiile pe care domnul Geoană le-a folosit la adresa tuturor celor din PSD sunt nedrepte şi nepotrivite, pentru că noi am muncit ca domnia sa să candideze ca preşedinte al României", a mai precizat Victor Ponta.

În ceea ce priveşte o eventuală colaborare, pe viitor, a lui Mircea Geoană cu PSD, Ponta a declarat: "Pe termen lung, îmi doresc ca Geoană să rămână de partea celor care sunt împotriva regimului Băsescu".

Mircea Geoană a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, în care a vorbit despre oportunitatea pe care o reprezintă nou partid şi despre o posibilă candidatură la preşedinţie.

Geoană a fost revocat, miercuri, din funcţia de preşedinte al Senatului, după ce, cu numai o zi în urmă, el a fost exclus din PSD, partid pe care l-a condus cu ani în urmă.

 


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close