Antena 3 CNN Politică Ponta: În 2014, nu s-a introdus nicio taxă nouă

Ponta: În 2014, nu s-a introdus nicio taxă nouă

Ponta: În 2014, nu s-a introdus nicio taxă nouă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Aug 2014   •   21:02
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că în acest an nu s-a introdus nicio taxă nouă, explicând că cea pe construcţii speciale şi acciza au fost votate în 2013, inclusiv de PNL.
 
"În 2014 nu s-a introdus nicio nouă taxă. Cea pe construcţii speciale şi acciza, pe care le acuză PNL azi, au fost votate în 2013, inclusiv de PNL, pentru că eram împreună la guvernare şi ei au considerat că e un lucru bun. Acum le consideră un lucru rău, pentru că au trecut de partea domnului Băsescu", a spus Victor Ponta.
 
În ceea ce priveşte economia ţării, şeful Guvernului a spus că "avem creştere pe primul semestru faţă de anul trecut, am dat oamenilor pensiile, salariile", iar acum avem nevoie de investiţii, de locuri de muncă.
 
"Reducerea CAS ne ajută în această direcţie", a apreciat Ponta.

Şedinţa extraordinară a Senatului convocată astăzi pentru a dezbate legea reducerii CAS, care a iscat cea mai aprigă dispută din ultimul timp dintre premier şi preşedinte, a fost amânată.

Guvernul vrea ca reducerea CAS să se aplice de la 1 octombrie.

România a reintrat în recesiune tehnică, având două trimestre consecutive de contracţie a PIB, cu cea mai mare scădere economică din UE 28 în al doilea trimestru al anului, de -1%, potrivit datelor publicate de Eurostat

×
Subiecte în articol: Victor Ponta taxe
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close