Antena 3 CNN Politică Ponta: "PPDD este principalul partid de opoziţie, nu mai există PDL"

Ponta: "PPDD este principalul partid de opoziţie, nu mai există PDL"

Ponta: "PPDD este principalul partid de opoziţie, nu mai există PDL"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    05 Feb 2013   •   12:18

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a apreciat, marţi, că PPDD este acum principalul partid de opoziţie, şi nu PDL, acest partid pierzând locul din duminica în care au avut loc alegeri locale parţiale în mai multe localităţi din ţară.

Ponta a fost întrebat la ieşirea din sala de plen reunit a Parlamentului, unde se dezbate bugetul de stat, ce anume a discutat cu liderul grupului PPDD, Voichiţoiu Haralambie.

Premierul a precizat că Voichiţoiu a fost pentru multă vreme membru al PSD, iar subiectul de discuţie a vizat Complexul Energetic Hunedoara.

"În acest moment, PPDD este principalul partid de opoziţie, nu mai există PDL. Atunci eu trebuie să discut cu cei aflaţi în opoziţie, când vorbim de probleme economice şi sociale foarte importante, iar complexul energetic Hunedoara e o problemă foarte importantă şi foarte dificilă", a spus şeful PSD, Victor Ponta, marţi, la Palatul Parlamentului.


Anterior, Ponta a lăudat PPDD şi UDMR, spunând că aceste partide pot fi un partener pentru majoritatea parlamentară.

"Le mulţumesc grupurilor parlamentare UDMR şi PPDD pentru discuţiile extrem de utile şi serioase pe care le-am avut la întâlnirile cu ele. Vreau să transmit un mesaj că opoziţia reprezentată în Parlament şi în România de către UDMR şi PPDD este şi poate fi partener pentru majoritatea parlamentară în discuţiile care privesc prezentul şi viitorul acestei ţări", a spus Ponta.

La rândul său, Elena Udrea, fost preşedinte al PDL Bucureşti, acum deputat de Roman, a spus că PDL nu are în acest moment nicio şansă să câştige un război cu USL în Parlament.

“Avem o majoritate a USL cu care nu avem nicio şansă să câştigăm un război în Parlament, asta nu înseamnă că PDL nu poate semnala un derapaj al actualei Puteri. PDL nu este încă principala forţă de opoziţie din România pentru că suntem dezorientaţi“, a declarat Elena Udrea.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close