Antena 3 CNN Politică Ponta: România va avea un nou guvern din decembrie

Ponta: România va avea un nou guvern din decembrie

Ponta: România va avea un nou guvern din decembrie
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    25 Aug 2014   •   14:57

România va avea un nou guvern din decembrie, afirmă premierul Victor Ponta. Acesta susţine că noul Executiv va urma proiectele de dezvoltare ale actualului Guvern.

Reacţia lui Ponta vine ca urmare a demisiei guvernului Franţei. Premierul Manuel Valls i-a prezentat lui Francois Hollande demisia, după criticile lansate de doi miniştri cu privire la politicile economice


Ponta face vizite în China şi în SUA, în septembrie
 
Premierul Ponta va face, săptămâna viitoare, o vizită oficială în China, iar la finalul lunii septembrie se va deplasa în SUA pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, dar şi pentru a se întâlni cu reperezentanţi ai unor mari companii americane din domeniul energetic.
 
Ponta a anunţat, luni, că în China va discuta cu premierul Li Kekiang în special despre parteneriatul economc dintre cele două ţări. 
 
Prim-ministrul Victor Ponta a precizat totodată că în SUA, pe lângă participarea la Adunarea Generală a ONU, se va deplasa la Houston, Texas, unde va avea întâlniri cu conducerile celor mai importante companii energetice americane, care "au investiţii sau planuri de investiţii" în România.
 
Ponta a anunţat, totodată, că joi va lua parte la ceremoniile de învestire a preşedintelui ales al Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Cod portocaliu și galben de vijelii. 9 județe sunt vizate
x close