Antena 3 CNN Politică Ponta susţine că scrisoarea de la Băsescu "nu merită un răspuns oficial"

Ponta susţine că scrisoarea de la Băsescu "nu merită un răspuns oficial"

Ponta susţine că scrisoarea de la Băsescu "nu merită un răspuns oficial"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Feb 2013   •   12:27

Premierul Victor Ponta susţine că scrisoarea primită de la preşedintele Traian Băsescu "nu merită un răspuns oficial", potrivit Gândul.

Totuşi, prim-ministrul a ţinut să-i reamintească preşedintelui că au avut o discuţie despre nominalizarea lui Relu Fenechiu la Transporturi, din care a subînţeles acceptul şefului statului.

Explicaţia vine după ce Victor Ponta a primit zilele trecute o nouă scrisoare din partea preşedintelui care include şi solicitarea ca Fenechiu să fie "îndepărtat imediat" din Guvern.

"Nu sunt de acord să asociem Schengen cu MCV. I-am spus asta preşedintelui anterior. La fel susţine şi domnia sa. Acum, probabil că săptămâna asta e pentru. Sunt lucruri care nu ţin de guvern. Ce se întâmplă cu statutul, de exemplu. Nu îi voi răspunde. Ce să răspund de lucruri care nu ţin de guvern?", a comentat prim-ministrul.

Antena 3 a obţinut, în exclusivitate, scrisoarea pe care preşedintele Traian Băsescu a trimis-o premierului Victor Ponta şi preşedintelui Senatului, Crin Antonescu.

Preşedintele solicită îndepărtarea imediată din Guvern a miniştrilor care au dosare penale pe rolul instanţelor, precum şi asigurarea că niciun ministru declarat incompatibil de ANI nu va fi menţinut în Guvern.








×
Subiecte în articol: Victor Ponta Relu Fenechiu
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close