Antena 3 CNN Politică Ponta: Trebuie să avem încredere în justiţie

Ponta: Trebuie să avem încredere în justiţie

Ponta: Trebuie să avem încredere în justiţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Iun 2014   •   11:52

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la arestarea lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Mircea Băsescu, că "până la proba contrară trebuie să avem cu toţii încredere în justiţie".

Ponta a precizat că îşi menţine convingerea că Băsescu trebuie să demisioneze din funcţia de preşedinte, deoarece aşa ar trebui să procedeze un om politic care ţine la România.

"Cred că justiţia îşi face treaba foarte bine, şi-o va face şi Guvernul foarte bine. Mai departe trebuie să ne gândim la ce va fi în viitor. Că Băsescu pleacă mâine sau în noiembrie, tot aceleaşi provocări le avem în faţa noastră şi trebuie să avem grijă ca, pe viitor, lucrurile rele care s-au întâmplat în zece ani să nu se întâmple din nou", a spus Ponta.

Traian Băsescu: Nu mă voi transforma într-un avocat al fratelui meu. Regret că s-a implicat într-un astfel de anturaj

Victor Ponta declara, joi, că "discursul preşedintelui Traian Băsescu legat de cazul fratelui său reprezintă o ipocrizie dacă nu va fi însoţit şi de demisia din funcţia prezidenţială".

Vezi aici TOATE CONVORBIRILE dintre Mircea Băsescu şi fiul lui Sandu Anghel

Antena 3 a prezentat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza zilei", imagini în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, apare discutând cu fiul lui Bercea Mondial despre plata unor sume importante de bani în scopul eliberării interlopului.


Citeşte şi:

Liderii politici cer DEMISIA lui Băsescu. "Preşedintele a reuşit până azi să se sustragă judecăţii şi să-i protejeze pe membrii familiei sale de braţul legii"

×
Subiecte în articol: Victor Ponta mircea basescu
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close