Antena 3 CNN Politică Premierul desemnat Mihai Tudose a plecat de la negocierile cu liderii PSD. Dragnea: Mâine avem lista finală a Guvernului

Premierul desemnat Mihai Tudose a plecat de la negocierile cu liderii PSD. Dragnea: Mâine avem lista finală a Guvernului

Premierul desemnat Mihai Tudose a plecat de la negocierile cu liderii PSD. Dragnea: Mâine avem lista finală a Guvernului
27 Iun 2017   •   15:37

UPDATE: Premierul desemnat Mihai Tudose a plecat de la negocierile cu liderii PSD, de la Vila Lac 1, unde s-a discutat structura și componența noului Guvern.

Președintele PSD Liviu Dragnea a rămas încă la discuțiile cu liderii organizațiilor din țară.

O întâlnire de taină a liderilor PSD are loc marți după-amiază, la Vila Lac 1, în legătură cu formarea noului Guvern. Mai mulți lideri de organizații sunt nemulțumiți că nu primesc ministere și poartă o discuție pe această temă cu Liviu Dragnea în aceste ore.

Președintele PSD Liviu Dragnea a convocat o ședință la Vila Lac 1 cu președinții de organizații și posibilii miniștri în Cabinetul Tudose. Liderii PSD urmează să definitiveze structura și componența noului Guvern, în conditiile în care miercuri, la ora 12.30, va avea loc ședința Comitetului Executiv National pentru a valida Cabinetul. 

Dragnea a dat asigurări, la sosirea la Vila Lac 1, că va asculta opiniile fiecărui lider în parte arătând, totodată, că este foarte probabil ca structura Guvernului Tudose să nu se schimbe. ”Să vedem ce reiese din discuțiile noastre”, a spus Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă s-a certat cu Nicolae Bădălău, Liviu Dragnea a răspuns ”nu ne-am certat; dar nu a fost unanimitate. Omul mai înaintează în vârstă și își mai schimbă opiniile”.

În jurul orei prânzului, premierul desemnat Mihai Tudose s-a întâlnit la Parlament cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul desemnat Mihai Tudose are la dispoziție zece zile să își formeze noul cabinet iar lista se schimba de la o oră la alta. Mai bine de jumatate din Cabinetul Grindeanu pare să supraviețuiască schimbării Guvernului.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close