Antena 3 CNN Politică Premierul Victor Ponta a inspectat şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni

Premierul Victor Ponta a inspectat şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni

Premierul Victor Ponta a inspectat şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Oct 2013   •   16:12
Premierul Victor Ponta a ajuns, sâmbătă după-amiază, pe şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni, la ieşirea din localitatea ieşeană Vulturi, pentru a inspecta stadiul lucrărilor, conform Mediafax.
Premierul a ajuns pe şantier la ora transmiterii acestei ştiri, fiind însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, cei doi venind de la Iaşi, unde au participat la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate
Sâmbătă după-amiază, la ieşirea din localitatea Vulturi, unde sunt depozitate conducte pe o lungime de câţiva kilometri pentru gazoductul Iaşi-Ungheni, sunt câţiva muncitori care sudează ţevi şi trei utilaje.
Premierul Victor Ponta a fost prezent, în 27 august, în Republica Moldova la ceremonia de inaugurare a gazoductului Iaşi-Ungheni, alături de premierul moldovean, Iurie Leancă, şi comisarul european pentru Energie, Günther Oettinger.
Premierul Victor Ponta declara, în 31 august că finalizarea gazoductului Iaşi - Ungheni va avea loc în luna decembrie, răspunzând unei întrebări legate de faptul că şantierul respectiv ar fi abandonat şi că a dispărut conducta adusă la inaugurare.
"Astea sunt prostiile tipice, nu a dispărut nimic. Este licitaţie adjudecată de către una dintre cele mai bune firme, o firmă austriacă, au termen sfârşitul lui decembrie, până atunci. Eu înţeleg atacurile politice şi poveştile, eu vă spun că la sfârşitul lui decembrie veniţi cu mine să inaugurăm gazoductul", afirma atunci Ponta.
 

×
Subiecte în articol: premier Victor Ponta Victor Ponta gazoduct
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close