Antena 3 Politică Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „PNL a ajuns la guvernare prin trădări şi manevre politice urâte”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „PNL a ajuns la guvernare prin trădări şi manevre politice urâte”

de S.T.    |    04 Noi 2019   •   18:29
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „PNL a ajuns la guvernare prin trădări şi manevre politice urâte”
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/Facebook

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susţine că PNL a ajuns la guvernare prin „trădări” şi „manevre politice urâte”, nu prin alegeri.

„PNL a ajuns azi la guvernare prin trădări și manevre politice urâte, NU prin alegeri!

Ce au semănat azi, vor culege anul viitor. Toate aceste înțelegeri pe sub masă le vor exploda în fața! Pentru că așa-zișii aliați de azi vor deveni în scurt timp cei mai crunți dușmani. Iar din fruntea unui guvern minoritar, Orban va fi mai preocupat să își negocieze în continuu păstrarea scaunului, decât să facă ceva concret pentru români!

PSD a rămas consecvent și nu a girat acest guvern. Suntem în opoziție și asta vom face de acum înainte. Ludovic Orban și-a trecut guvernul cumpărând parlamentari la bucată. A fost ”emoționant” să îi văd pe liberali cum îi aplaudă azi pe aceiași câțiva trădărori dispuși oricând să își tranzacționeze voturile pentru avantaje personale.

Oamenii îi văd și îi vor judeca în alegeri!!!”, a scris Ciolacu, luni, pe Facebook.

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, fiind înregistrate 240 de voturi „pentru”, din 240 exprimate.

Pentru acordarea încrederii Guvernului erau necesare cel puţin 233 de voturi favorabile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close