Antena 3 Politică Prima reacție din PNL, după invitația Vioricăi Dăncilă la dezbatere: „Nu mai bine ar ieși puțin în stradă?”

Prima reacție din PNL, după invitația Vioricăi Dăncilă la dezbatere: „Nu mai bine ar ieși puțin în stradă?”

22 Noi 2019   •   13:41
Prima reacție din PNL, după invitația Vioricăi Dăncilă la dezbatere: „Nu mai bine ar ieși puțin în stradă?”

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune că social-democraţii ar trebui să aibă întâlniri cu electoratul, precizând că preşedintele Klaus Iohannis se află, vineri, la Bacău pentru o dezbatere deschisă cu cetăţenii.

„Am auzit că ne caută echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea... Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii? Preşedintele României se află la Bacău, la o dezbatere deschisă cu cetăţenii. Pentru că asta e democraţia! Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este "de neacceptat". Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!”, a scris, vineri, Alina Gorghiu pe Facebook.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a lansat un apel public, vineri, printr-o scrisoare deschisă, de a-l chema pe Klaus Iohannis, la Palatul Parlamentului, "la o confruntare democratică pe care românii o cer şi o merită".

Citește Și Rareș Bogdan: „Doamna Dăncilă ne-a trimis din nou scrisori de amor”

„Dragi români, dragi jurnalişti, dragi formatori de opinie, indiferent de opţiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteţi de acord cu toţii că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este de neacceptat. Nimeni, dar absolut nimeni, nu şi-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală. Nimeni nu a înţeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreţ şi lipsă de reacţie la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis? Eu, până în ultima clipă, voi insista şi voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer şi o merită! Aşa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20,00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu stafful domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, se arată în scrisoarea deschisă a liderului PSD, postată pe Facebook.

Citește Și Viorica Dăncilă, apel de ultimă oră către Klaus Iohannis: „Îl invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere”

 

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu PNL

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close