Antena 3 CNN Politică Prima reacție din PSD la acuzațiile Gabrielei Firea. Codrin Ștefănescu: „Nimeni din partid nu vrea o fisură în acest moment”

Prima reacție din PSD la acuzațiile Gabrielei Firea. Codrin Ștefănescu: „Nimeni din partid nu vrea o fisură în acest moment”

Prima reacție din PSD la acuzațiile Gabrielei Firea. Codrin Ștefănescu: „Nimeni din partid nu vrea o fisură în acest moment”
de S.T.    |    05 Sep 2018   •   12:24

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, susține că atacul Gabrielei Firea nu are susţinere în interiorul partidului.

„Gabriela Firea știe că atunci când a fost nominalizată pentru Primăria Capitalei a fost puțin cam impusă această nominalizare. Am avut colegi care aveau îndoieli, unii colegi i-au reproșat lui Dragnea că insistă cu această nominalizare, iar Dragnea a spus că dacă Gabriela Firea nu câștigă își pune demisia pe masă. Am fost mai mulți atunci cu demisiile pe masă. Am fost în fiecare cartier și i-am spulberat pe toți”, a spus Codrin Ștefănescu, miercuri, la Antena 3.

„Ducem o luptă fabulos de grea cu rămășițele statului paralel, vrem să treacă legile Justiției, codul penal... subiectul legal de liderul partidului nu are nicio șansă de reușită”, a mai spus el, adugând că nimeni din partid nu vrea o fisură în acest moment.

Vă amintim că primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marţi, la TVR, că o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat „ar fi benefică”, în cazul în care liderul PSD nu reuşeşte să îşi schimbe modul de lucru, acela de a se consulta „doar cu două-trei persoane”.

Gabriela Firea, atac dur la Liviu Dragnea: Nu vreau dărâmarea Guvernului Dăncilă. Eu nu am tăiat porci cu statul paralel

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefică pentru partid și pentru țară

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu că mă sprijină, dar în realitate nu este așa

Gabriela Firea la ”Punctul de întâlnire”, în această seară, de la ora 21:00

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close