Antena 3 CNN Politică Primul conflict în Guvern! Deputat PNL, către Ciolacu: "Este o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre"

Primul conflict în Guvern! Deputat PNL, către Ciolacu: "Este o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre"

A izbucnit primul scandal în Guvernul Ciolacu. Premierul refuză să îl numească pe Mircea Abrudean la şefia Secretariatului General al Guvernului, acuză liberalii.

Primul conflict în Guvern! Deputat PNL, către Ciolacu: "Este o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre"
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iun 2023   •   08:37

Deputatul PNL, Pavel Popescu, îi cere public lui Marcel Ciolacu să semneze numirea lui Mircea Abrudean ca Secretar General al Guvernului.

În postarea de pe pagina sa de Facebook, liberalul îl somează pe preşedintele PSD să semneze chiar astăzi, la prima oră, numirea în funcție a liberalului Mircea Abrudean.

Refuzul lui Marcel Ciolacu reprezintă o încălcare gravă a protocolului dintre partide, susţine Pavel Popescu.

Deputatul îl atacă şi pe ministru Câciu, despre care spune că este falimentar şi că a fost "reciclat" în portofoliul Fondurilor Europene, după ce a îngropat Finanțele României.

Citește și: Guvernul oferă ajutoare de urgență pentru persoanele afectate de inundații

"Refuzul PSD de a-l numi pe colegul nostru, Mircea Abrudean, în poziția de Secretar General al Guvernului, reprezintă o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre.

În condiţiile în care un ministru falimentar ca dl. Câciu a putut fi "reciclat" în portofoliul Fondurilor Europene, după ce a îngropat Finanțele României, Mircea Abrudean, un profesionist, trebuie numit urgent în funcția de Secretar General al acestui Guvern.

Domnule prim-ministru Marcel Ciolacu, așteptăm semnătura dumneavoastră mâine dimineață, la prima oră. Gentlemanii îşi ţin mereu cuvântul, chiar şi în politică", a scris Pavel Popescu.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close